Labelservice voor Europa

Onder retailers en consumenten wereldwijd groeit de behoefte aan juiste en duidelijke etiketten. Retailers omdat ze te maken hebben met een sterk groeiend aanbod in private labels. Consumenten omdat ze steeds vaker precies willen weten wat ze eten.

De toegankelijke wereldmarkt biedt volop kansen voor succes. Up-to-date kennis van internationale compliance is een nadrukkelijke voorwaarde om in andere landen te kunnen ondernemen en leveren. Wet- en regelgeving, maar ook correcte vertalingen spelen hierbij een belangrijke rol.

LabelChecks.com maakt het makkelijk om de juiste weg te vinden in deze complexe materie. Dat doen we met onze uitgebreide LabelCheck en natuurlijk door het inzetten van onze experts.

Een label dat klopt

Onderdeel van World of Compliance

LabelChecks.com is onderdeel van KTBA LabelCompliance; een snelgroeiende businessunit binnen World of Compliance. KTBA helpt haar klanten om succesvol te ondernemen op het gebied van internationale kwaliteitszorg en biedt diepgaande kennis en praktisch toepasbare oplossingen.

Lees meer over de organisatie >

KTBA: PASSIE VOOR INTERNATIONALE FOOD COMPLIANCE,
DIEPGAANDE KENNIS VAN KWALITEIT

Word een expert met onze Academy

De experts van LabelChecks delen hun kennis in de Academy van KTBA. Dit is het trainingscentrum van KTBA met de missie om foodprofessionals snel en efficiƫnt op te leiden. Met de training Etiketteren van levensmiddelen wordt u zelf een expert en leert u etiketten en productinformatie op te stellen of te beoordelen.

Wilt u alles weten over voedingswaarden, allergenen en de wetgeving van etiketteren?

Meer over de training Etiketteren van levensmiddelen >