Organisatie

KTBA LabelCompliance is de snelstgroeiende businessunit binnen The World of Compliance. In KTBA Labelcompliance vindt u een deskundige en professionele partner voor uw nationale en internationale labelling-vraagstukken en vertalingen. KTBA LabelCompliance bestaat uit 3 disciplines:

 

Labelcompliance KTBA Kaatsheuvel

 

Consultancy

De afdeling LabelConsult is gespecialiseerd in het beoordelen van een etiket (labelcheck). Wij geven u advies en begeleiden u in het juist toepassen van de etiketteringswetgeving. Dat doen we nationaal en internationaal voor de EU landen. We toetsen labels aan de lokale wetgeving van deze landen en verzorgen correctie vertalingen.

Retail services

Private label-owners hebben te maken met een intensief en specialistisch administratief proces rondom specificatiebeheer en labelling van huismerken. De Private Labelling service van KTBA beoordeelt private labels op basis van wetgeving en klantspecifieke eisen. Wij bieden naast complete standaardrapportages ook rapportages op maat, die aansluiten op de software van retailers. KTBA LabelCompliance is optimaal ingericht voor retailers die deze processen willen outsourcen.

Labelchecks.com

Met LabelChecks.com brengt KTBA LabelCompliance de eenvoud van een online tool voor een wereldwijde service van het beoordelen van etiketten. Klanten versturen hun bestaande label met de tool van LabelChecks.com naar onze experts en ontvangen een label dat voldoet aan de lokale wetgeving van het exportland. Dat doen we voor meer dan 100 landen wereldwijd.

Een label dat klopt