Standaarden

LabelChecks.com is onderdeel van KTBA LabelCompliance dat valt onder de People in Food Group. Binnen de Food Group streven wij naar de hoogste standaarden, zodat wij een betrouwbare partner voor onze klanten zijn.
ISO Gecertificeerd

ISO 9001:2008

Sinds 2009 zijn alle bedrijven die onderdeel zijn van de People in Food Holding gecertificeerd volgens ISO 9001:2008. We hebben gekozen voor ISO 9001, omdat deze norm ons telkens blijft uitdagen onze eigen kwaliteit van organisatie en dienstverlening te verbeteren. Door onze werkmethodes te laten beoordelen en certificeren, hebben wij onze interne en externe kwaliteit kunnen verbeteren tot een hoog niveau.
NEN-4400-1

NEN 4400-1

KTBA heeft sinds november 2012 de SNA-erkenning. Door de erkenning van Stichting Normering Arbeid bent u er zeker van dat u zaken doet met een zeer betrouwbare partner op het gebied van inlenen van personeel. Het doel van de Stichting Normering Arbeid is het risico voor u als opdrachtgever op naheffingen en boetes door de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken. Zo bent u er onder andere zeker van dat KTBA alle verplichte aangiftes en afdrachten in Nederland doet, waardoor u geen onnodig risico loopt.
IPV

IPV

Als gecertificeerd opleider is onze Belgische FoodCampus door het IPV aangewezen als opleider voor de voedingsindustrie. Als lid van het IPV ontvangt een Belgische organisatie niet alleen een interessante subsidie op de Foodcampus-trainingen, maar ook op onze adviezen en diensten zoals EasyCoaching en Certificaat op Maat!
Qfor

QFOR

KTBA België heeft sinds 2012 een Qfor certificaat, dat is toegekend op basis van een hoge klanttevredenheid. Als gecertificeerd opleider is onze Belgische FoodCampus door het IPV aangewezen als opleider voor de voedingsindustrie.
KTBA CEDEO Erkenning

CEDEO

KTBA Academy heeft sinds 2011 een Cedeo Erkenning Bedrijfsopleidingen Maatwerk. Deze erkenning garandeert dat u zaken doet met een goede en professionele bedrijfsopleider. Om een erkenning te behalen dient minimaal 80% van de cursisten tevreden te zijn over de kwaliteit van de trainingen. KTBA haalde een uitzonderlijk hoge score van 94,5%!

KTBA lid NRTO

NRTO

KTBA FoodCampus is lid van de NRTO; dé overkoepelende branchorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO is aangesloten bij VNO NCW en heeft een belangrijke rol op het gebied van opleiden in Nederland. Tevens is deze organisatie gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media.

Een label dat klopt

Wereldwijd betrouwbare partners